Rüya Tabirleri

Rüyada boşanmış kadınla evlenmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada boşanmış kadınla evlenmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına inanılır.

Rüyada boşanmış kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada boşanmış kadınla evlenmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini boşanmış görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret eder.

Rüyada boşanmış olduğunu görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşanmış eşini görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşını boşanmış görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boşanmış erkek görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini boşanmış görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada eşinden boşanmış olmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu