Rüya Tabirleri

Rüyada boynunda zincir görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada boynunda zincir görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, aile saadetinin artacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynunda zincir gördüyseniz:

  • Açmazlar veya anlaşmazlıklar zaman içinde çözüme kavuşabilir.

Rüyada boynunda zincir görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının boynunda zincir görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada boynunda uzun altın zincir görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada kocamın boynunda altın zincir görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boynunda zincir görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet eder.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, düzenli bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada eşinin boynunda altın zincir görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, maaşının artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek yüzünü güldüreceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu