Rüya Tabirleri

Rüyada büyük deprem olması Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük deprem olması rahat geçinerek yaşayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, kariyer edineceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük deprem olması gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada büyük deprem güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük deprem olması uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir deprem olması ekmeğinin bereketleneceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük bir deprem görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Rüyada çok büyük deprem olduğunu görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada büyük deprem görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada büyük bir deprem görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir deprem yaşamak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu