Rüya Tabirleri

Rüyada buzdolabında kokmuş et görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada buzdolabında kokmuş et görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, rahatın kaçacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, atılım yapacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabında kokmuş et gördüyseniz:

  • Yoksa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada buzdolabında kokmuş et görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş çorap yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kokmuş leş görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş et atmak sıkıntı yükleneceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kokmuş çiğ et yemek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kokmuş et pişirmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada kokmuş yiyecek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kokmuş balık insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu