Rüya Tabirleri

Rüyada çikolata ve kahve görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çikolata ve kahve görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata ve kahve gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Rüyada çikolata ve kahve görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve içmek çikolata yemek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, parasının her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada kahve ve çikolata elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve çikolata görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kahve içip çikolata yemek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Rüyada kahve ve çikolata görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, tatsız haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve içmek kahve yapmak zor bir döneme gireceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve fincanında kahve görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu