Rüya Tabirleri

Rüyada çocuğunu yılan ısırması Ne Anlama Gelir?

Rüyada çocuğunu yılan ısırması aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu yılan ısırması gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.

Rüyada çocuğunu yılan ısırması kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu yılan olarak görmek zarara gireceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu yılan soktuğunu görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu yılan sokması sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğunu yılan ısırması kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu yılan yediğini görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yılan ve küçük yılan görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ve yılan yavrusu görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu