Rüya Tabirleri

Rüyada çocuğunun bulanık suya düşmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada çocuğunun bulanık suya düşmesi çok başarılı olacağına, kendi işini açacağına, güçten düşeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun bulanık suya düşmesi gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin neden olduğu hakkında pozitif düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun bulanık suya düşmesi yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun bulanık suya düştüğünü görmek her zaman çok başarılı olacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suya basmak yaşama sevincine kavuşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suya girmemek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suya düşüp boğulmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya girdiğini görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada arabayla bulanık suya düşmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık sudan temiz suya geçmek onun kıymetini her daim bileceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu