Rüya Tabirleri

Rüyada cumhurbaşkanın elini öpmek ne demek Ne Anlama Gelir?

Rüyada cumhurbaşkanın elini öpmek ne demek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, nefsine uyacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, yalnız hissetmeye, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanın elini öpmek ne demek gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Rüyada cumhurbaşkanın elini öpmek ne demek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanın elini öpmek konuşmak gelişim içine gireceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanın elini sıkmak yokluk nedir bilmeyeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanın elini tutmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına rivayet eder.

Rüyada rahmetlinin elini öpmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada küs kaynananın elini öpmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada rektörün elini öpmek yeni işlere ve projelere gireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinin elini öpmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu