Rüya Tabirleri

Rüyada cumhurbaşkanını at üstünde görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada cumhurbaşkanını at üstünde görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını at üstünde gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Rüyada cumhurbaşkanını at üstünde görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanini korumak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanını eleştirmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını kucaklamak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını ölmesi hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanini öpmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını uyarmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, bütçesinin küçüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanını övmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu