Rüya Tabirleri

Rüyada derin karanlık kuyuya düşmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada derin karanlık kuyuya düşmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin karanlık kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada derin karanlık kuyuya düşmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin kuyuya bakmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına delalet eder.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada karanlık kuyuya taş atmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir kuyuya inmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada derin kuyuya düşmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya atıldığını görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Rüyada derin kuyuya inmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu