Rüya Tabirleri

Rüyada dövme yapıp sildirmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dövme yapıp sildirmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, para yatıracağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, parasının ve makamının artacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dövme yapıp sildirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Rüyada dövme yapıp sildirmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalettir.

Rüyada çay yapıp dağıtmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kişinin şansının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev yapıp yıkılması geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada maç yapıp gol atmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kek yapıp yemek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada kaka yapıp yıkamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada hırsızlık yapıp vazgeçmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, de rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada aşure yapıp yemek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu