Rüya Tabirleri

Rüyada doyana kadar yemek yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada doyana kadar yemek yemek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi kayıpların olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada doyana kadar yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada doyana kadar yemek yemek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada doyana kadar su içmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada patlayana kadar yemek yemek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada kusana kadar yemek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlayana kadar yemek yemek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada kusana kadar tatlı yemek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ona kadar saymak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada üçe kadar saymak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu