Rüya Tabirleri

Rüyada dünyanın yuvarlak olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dünyanın yuvarlak olduğunu görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevdiği birini kırmaya, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada dünyanın yuvarlak olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada dünyanın yuvarlak olduğunu görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada dünyanın alt üst olduğunu görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına yorulur.

Rüyada dünyanın karanlık olduğunu görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına rivayet eder.

Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünyanin sonunu umutlanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada dünyanın çökmesi işlerinin yarım kalacağına, zengin için yoksulluğa alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın buz tutması işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın sallandığını görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu