Rüya Tabirleri

Rüyada ecel şerbeti içmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ecel şerbeti içmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ecel şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir.

Rüyada ecel şerbeti içmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ecel işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ecel teri dökmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ecel görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ecel yazısı görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lohusa şerbeti atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada şerbeti görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada bal şerbeti yapmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu