Rüya Tabirleri

Rüyada elde pantolon yıkamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada elde pantolon yıkamak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, her koşulda allah yolundan yürüyeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kendisine olan güveninin artacağına, kirli işlere bulaşacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada elde pantolon yıkamak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Rüyada elde pantolon yıkamak aksi takdirde çaresiz kalacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, dertlerinin şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada pantolon üzerine pantolon giymek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada elde delik dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde diken korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada elde sivilce kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde çizik darlık ve yokluk çekmeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Rüyada elde tül yıkamak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kapanan kapıların açılacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu