Rüya Tabirleri

Rüyada eli kakaya bulaşmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada eli kakaya bulaşmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli kakaya bulaşmak gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Rüyada kakaya basmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalettir.

Rüyada kakaya su dökmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli kakaya bulaşmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kakaya ellemek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet eder.

Rüyada kakaya bulaşmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, başarısızlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kakaya oturmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada insan kakaya basmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kakaya dokunmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu