Rüya Tabirleri

Rüyada eski başhekim görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski başhekim görmek ruhen rahatlığa erileceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski başhekim gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Rüyada eski başhekim görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada başhekim olduğunu görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada başhekim olmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başhekim yardımcısı görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada başhekim görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başhekim yardımcısı olmak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisiyle arkadaş olmak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, anne baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilimin eski sevgilisini görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu