Rüya Tabirleri

Rüyada eski evde saklanmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski evde saklanmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, iş ve mekan değiştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski evde saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi eski evde görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski evde yatmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, şansının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir evde görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok eski bir evde yaşamak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski evde olmak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşi evde görmek herkes tarafından saygı göreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye yorulmaktadır.

Rüyada eski evde saklanmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada eski bir evde yatmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu