Rüya Tabirleri

Rüyada eski sevgiliyi dövmeli görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski sevgiliyi dövmeli görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi dövmeli gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi dövmeli görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dövmeli görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hem sevgiliyi hemde eski sevgiliyi görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi eski evde görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, huzurlu, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi ve eski sevgiliyi görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada dövmeli kadın sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada dövmeli erkek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu