Rüya Tabirleri

Rüyada ev yıkıntısı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ev yıkıntısı görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, yolunun hep açık olacağına, yeni bir ortama girileceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işinden evine gidip geleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına alamet eder.

Rüyada ev yıkıntısı gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ev yıkıntısı görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine inanılır.

Rüyada cami yıkıntısı görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, terslik yaşayacağına yorulur.

Rüyada deprem yıkıntısı görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bina yıkıntısı görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada inşaat yıkıntısı görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar yıkıntısı görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu