Rüya Tabirleri

Rüyada evli olduğu halde eşiyle tekrar evlendiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada evli olduğu halde eşiyle tekrar evlendiğini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, anne ve baba duası alınacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına inanılır.

Rüyada evli olduğu halde eşiyle tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Rüyada evli olduğu halde eşiyle tekrar evlendiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada evli oldugu halde eşiyle evlendiğini görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına inanılır.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlendiğini görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar gelinlik giymek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada evli oldugu halde aynı kişiyle evlendiğini görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar sözlenmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu