Rüya Tabirleri

Rüyada futbol sahasında top oynamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada futbol sahasında top oynamak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işarettir.

Rüyada futbol sahasında top oynamak gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada futbol sahasında top oynamak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada futbol sahasında koşmak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada futbol sahasında yürümek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada futbol sahasında maç yapmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini futbol sahasında görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol sahasında olmak aile hayatlarını bozulacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol oynamak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol görmek ne demek örnek insan olacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu