Rüya Tabirleri

Rüyada gemiyle denizde gitmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada gemiyle denizde gitmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, geleceğine bakacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Rüyada gemiyle denizde gitmek gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada denizde gemiyle kaybolmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine tabir olunur.

Rüyada gemiyle denizde gitmek işlerin düzgün gideceğine, umutsuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle gezmek görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde gemiyle bir yere gitmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizde gemiyle dolaşmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle denizde olmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada denizde gemiyle seyahat etmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına inanılır.

Rüyada denizde gemiyle gezmek ne anlama gelir kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu