Rüya Tabirleri

Rüyada genital akıntı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada genital akıntı görmek çirkin sözler işitileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada genital akıntı gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Rüyada genital akıntı görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada genital bölgede akıntı görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgeden akıntı gelmesi stres ve sinirden uzak durulacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada genital bölgeden beyaz akıntı gelmesi hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işarettir.

Rüyada mor akıntı maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akıntı gelmesi hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada kahverengi akinti allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil akıntı sıkıntılarından arınacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu