Rüya Tabirleri

Rüyada güvercin yavrusunu eline almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada güvercin yavrusunu eline almak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusunu eline almak gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Rüyada güvercin yavrusunu eline almak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusunu eline almak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, giden birinin geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusunu görmek malının ve parasının çoğalacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işarettir.

Rüyada eline güvercin pislemesi başına tekin olmayan olayların geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin eline almak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan yavrusunu eline almak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, ayrılanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu eline almak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Rüyada eline güvercin verilmesi üzüleceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu