Rüya Tabirleri

Rüyada hamile olup düştüğünü görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hamile olup düştüğünü görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada hamile olup düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada hamile olup düştüğünü görmek kazancının düşeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğurmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, iyi şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olup kan gelmesi eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup vurulmak bazen de rahat geçeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olup dut yemek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup doğurmamak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada hamile olup çok ağlamak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, mutluluğunu çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olup aldırmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu