Rüya Tabirleri

Rüyada hasta birini duymak Ne Anlama Gelir?

Rüyada hasta birini duymak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta birini duymak gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada hasta olan birini hasta görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, isabetli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada hasta olmayan birini hasta görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada hasta birini daha hasta görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Rüyada ölü birini hasta böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Rüyada birini çok hasta görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına yorulur.

Rüyada hasta birini iyileştirmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birini görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birini çok iyi görmek stresini atacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu