Rüya Tabirleri

Rüyada iki fare görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada iki fare görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki fare gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya sıkan bir işi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük fare ve küçük fare görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, ortalığın karışacağına tabir olunur.

Rüyada fare yiyen fare görmek kendisine ev alacağına, ilerleyemeyeceğine delalet eder.

Rüyada fare ve fare pisliği görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada fare ve fare boku görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fare görmek fare ısırması sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Rüyada fare ve fare deliği görmek rahatlık içinde yaşayacağına, isabetli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada fare ve fare yavrusu görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine yorulur.

Rüyada fare görmek fare öldürmek başını borçlardan kaldıramayacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu