Rüya Tabirleri

Rüyada iri dişli sarımsak görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada iri dişli sarımsak görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine inanılır.

Rüyada iri dişli sarımsak gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Rüyada iri dişli sarımsak görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada tek dişli insan görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada dişli bebek doğurmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada dişli balık görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişli domuz görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebek dişli büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişli kedi görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük dişli balık aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu