Rüya Tabirleri

Rüyada iş görüşmesine katılmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada iş görüşmesine katılmak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet eder.

Rüyada iş görüşmesine katılmak gördüyseniz:

  • Atacağınız adımları herkesle paylaşmanız gerekmiyor.

Rüyada iş görüşmesine katılmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada evlilik görüşmesine gitmek işsizlerin iş sahibi olacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine gitmek elinize para geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada iş görüşmesine yapmak helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada eşinin iş görüşmesine gitmek hayat boyu desteği olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin iş görüşmesine gitmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada iş görüşmesine çağrılmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu