Rüya Tabirleri

Rüyada istif yapmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada istif yapmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada istif yapmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Rüyada istif yapmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada odun istif etmek iş kaybı yaşayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu