Rüya Tabirleri

Rüyada kalp kararması Ne Anlama Gelir?

Rüyada kalp kararması sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp kararması gördüyseniz:

  • Ruhsal anlamda yeni bir boyuta geçebilirsiniz.

Rüyada kalp krizi geçiren birine kalp masajı yapmak bir süre sıkıntı çekeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kalp çizmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kalp sıkıntısı çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp ameliyatı işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalp kusmak adının kirletilmeye çalışılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kalp kararması geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kalp görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yokluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada kalp çarpıntısı kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu