Rüya Tabirleri

Rüyada kapı görmek ihya Ne Anlama Gelir?

Rüyada kapı görmek ihya ferahlayacağına, hafifleyeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına yorulur.

Rüyada kapı görmek ihya gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada kapı içinde kapı görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kapı yemek dağıtmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı üstüne kapı açmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalet eder.

Rüyada iç kapı görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada ev kapı görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işaret eder.

Rüyada oda kapı görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı cam görmek duygularının ön plana çıkacağına, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış kapı görmek küslüklerin biteceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu