Rüya Tabirleri

Rüyada kapı gözetlemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kapı gözetlemek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı gözetlemek gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada kapı içinde kapı görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kapı yemek dağıtmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı üstüne kapı açmak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kapı kapı dolaşmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kapı ve kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada mor kapı sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir kapı yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına inanılır.

Rüyada kapı dinleme yeni bir arkadaşlık kurulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu