Rüya Tabirleri

Rüyada karpuz almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada karpuz almak şartlarının da zenginleşeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, ticaretin büyüyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet eder.

Rüyada karpuz almak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri veya bazı engeller yaşanabilir.

Rüyada karpuz tarlasında karpuz toplamak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Rüyada karpuz karpuz görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, müjdeli haberle geleceğine alamet eder.

Rüyada karpuz tarlasında karpuz yemek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir karpuz dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada bahçede karpuz çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada karpuz patlatmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada karpuz ihya mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada karpuz çalmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu