Rüya Tabirleri

Rüyada kaşını incelmiş görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kaşını incelmiş görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, güzelliklerle dolacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına işaret eder.

Rüyada kaşını incelmiş gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri söz konusu olabilir veya yeni gelir kapıları açılıyor.

Rüyada kaşını incelmiş görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalettir.

Rüyada incelmiş kaş görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada kaşlarını incelmiş görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işarettir.

Rüyada kaşını düzeltmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşını kazımak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kaşını almak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendi kaşını aldırmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet eder.

Rüyada kaşını boyadığını görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu