Rüya Tabirleri

Rüyada kaz kovaladığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kaz kovaladığını görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zenginliğe sahip olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz kovaladığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada boz ayı kovaladığını görmek ticarette öne geçeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına inanılır.

Rüyada koç kovaladığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada at kovaladığını görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kaz kovaladığını görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada koyun kovaladığını görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada böceğin kovaladığını görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada atların kovaladığını görmek heveslerin söneceğine, işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada şeytan kovaladığını görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu