Rüya Tabirleri

Rüyada kedi taşlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedi taşlamak işlerin sarpa saracağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, işlerinin hemen hallolacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi taşlamak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada evde kedi ve kedi yavrusu görmek insanları sakinleştireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi görmek kedi sevmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, edilen duaların kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada kedi ve kedi yavrusu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine inanılır.

Rüyada kedi kedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi ve büyük kedi görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne kedi ve yavru kedi görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kedi yavrusu görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu