Rüya Tabirleri

Rüyada kediyi suya sokmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kediyi suya sokmak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi suya sokmak gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada kediyi suya sokmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada yavru kediyi suya atmak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulur.

Rüyada kediyi suya atmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına rivayet eder.

Rüyada kara kediyi suya atmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada suya düşen kediyi kurtarmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aç kediyi doyurmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi zehirlemek yurtdışına gidileceğine, ticaret hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi ezmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu