Rüya Tabirleri

Rüyada kendi dişimi görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendi dişimi görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Rüyada kendi dişimi gördüyseniz:

  • Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir.

Rüyada kendi dişimi görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalettir.

Rüyada kendi dişimi kırmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kendi dişimi çekmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kendi dişimi sökmek işini büyüteceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendi elimle dişimi çektim iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi dişimi gördüm aile hayatında sevinileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada dişimi çektim ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına delalet eder.

Rüyada dişimi çekmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu