Rüya Tabirleri

Rüyada kendini urfada görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendini urfada görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın pahalılaşmasına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, bilgi ile donanacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada kendini urfada gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Rüyada kendini urfada görmek kötüyse düzeleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada urfada olmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına işarettir.

Rüyada kendini kendini hamile görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada tv de kendini görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada kendini keselemek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kendini çin de görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada kendini tırnaklamak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına yorulur.

Rüyada kendini anlatmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu