Rüya Tabirleri

Rüyada köpek ve kemik görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada köpek ve kemik görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, anne baba duası alacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada köpek ve kemik gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yaratıcılığınızı veya üretkenliğinizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada köpek ve kemik görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet eder.

Rüyada köpek kemik atmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada köpek kemik yemesi kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Rüyada ağzında kemik olan köpek görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, nimet bolluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kemik yiyen köpek görmek dertlerinin günden güne artacağına, maddi gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemik çıtlaması sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş yeri sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kemik toplamak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kemik kusmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu