Rüya Tabirleri

Rüyada küçük oğlunun ağladığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada küçük oğlunun ağladığını görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dedikoduya delalettir.

Rüyada küçük oğlunun ağladığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı durumda kişileri düşünerek provokasyonlara gelmeyebilirsiniz.

Rüyada küçük oğlunun ağladığını görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun ağladığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, daha çok dünya malı edineceğine alamet eder.

Rüyada kendi oğlunun ağladığını görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğun ağladığını görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun küçük olduğunu görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük oğlunun düştüğünü görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada küçük oğlunun küçüklüğünü görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük oğlunun sigara içtiğini görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu