Rüya Tabirleri

Rüyada küflü bulgur görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada küflü bulgur görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine yorulur.

Rüyada küflü bulgur gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada küflü bulgur görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada küflü yorgan işlerin yeni kapılar açacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada küflü ev görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü bisküvi sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü zeytin dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, zengin için yoksulluğa yorulmaktadır.

Rüyada küflü yatak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet eder.

Rüyada evi küflü görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflü tarhana zarar edilen işlerde kara geçileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu