Rüya Tabirleri

Rüyada kumar seyretmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kumar seyretmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kumar seyretmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kumar eşlerin boşanacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kumar görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada kumar seyretmek rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumar kartları görmek hayırlı terfiler alınacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada kumar oynamak ve kaybetmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulur.

Rüyada kumar oynayıp kazanmak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada kumar oynamak ihya sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla kumar oynamak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu