Rüya Tabirleri

Rüyada kumru pisliği görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kumru pisliği görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına yorulur.

Rüyada kumru pisliği gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Rüyada kumru pisliği görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kimseden korkmayacağına yorulur.

Rüyada iki kumru görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kumru kuş görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, giden birinin geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumru ısırması yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kumru yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumru uçurmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Rüyada kumru eti yemek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bazı konularda önayak olunacağına inanılır.

Rüyada kumru avlamak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, borçlarının hafifleyeceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu