Rüya Tabirleri

Rüyada kürek görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kürek görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hayra ve esenliğe, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kürek gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Rüyada kürek ile yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sözleri tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürek almak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına tabir olunur.

Rüyada süpürge kürek işlerinde çok başarılı olacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına inanılır.

Rüyada kürek kullanmak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Rüyada kürek yarışı uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işarettir.

Rüyada kürek görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kürek çalmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kürek tutmak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu