Rüya Tabirleri

Rüyada kurutmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kurutmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, şifa edineceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kurutmak gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Rüyada yün kurutmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine alamet eder.

Rüyada et kurutmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kurutmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Rüyada saç kurutmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır kurutmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada üzüm kurutmak yükünün hafifleyeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada buğday kurutmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada mısır kurutmak hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu