Rüya Tabirleri

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ayıplanacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, onu alkışlayacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi tükenmez kalemle yazı yazmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kağıda mavi kalemle yazı yazmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına inanılır.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak büyük rahatlık yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Rüyada kara kalemle yazı yazmak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, ana baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kalemle yazılmış yazı görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu