Rüya Tabirleri

Rüyada mavi kumru görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mavi kumru görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kumru gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada mavi kumru görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kumru avlamak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumru uçurmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işlerin bir anda azalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kumru onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumru sevmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalettir.

Rüyada kumru ısırması aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, elinin sıkışacağına delalettir.

Rüyada iki kumru görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Rüyada kumru kuş görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu